August 26, 2015



How well do you know Charlotte's adventure? 







1. Who experienced a physical injury for saving Charlotte's life?

A) Juan Rio
B) Miles Crawford  
C) Pedro Delarosa 

2. Why did Captain Rosewood bring his daughters to Argentina? 

A) He wanted them out of his sight.
B) He wanted them to get to know his relatives there and enjoy the Christmas season.
C) He hoped they would all find husbands. 

3. What was the name of Charlotte's horse?

A) Adventura
B) Silver Streak
C) Indepencia 

4. Who is always getting bored?

A) Constance
B) Clara
C) Charlotte

5. Who caught the Sea Serpent on fire?

A) Constance
B) Dotty
C) Tomas

6. What did Clara wear to the welcome party?

A) Lavender silk
B) Pink satin
C) Blue silk

7. Where does Grandfather Hoose live?

A) England
B) British Guiana 
C) France

8. What does Clara think the girls should do at the welcome party?

A) Dance every dance
B) Not eat too much sugar
C) Fade into the background for Josephina's sake

9. What does Charlotte find in the secret room?

A) A stash of money
B) Francesca 
C) An old harpsichord 

10. What is the biggest lesson Charlotte learns through her adventure?

A) To properly ride a horse 
B) To place her hope in the Lord because He would never fail her
C) Not to trust captains of ships named the Sea Serpent 

So what are your answers? I'll post the answers in the comments in a few days . . . or you take the quiz on Goodreads to get the results right away. 

You might also like: 
Questions for the Three Authors of Charlotte's Hope
An excerpt from Charlotte's Hope
The story behind Charlotte's Hope


3 comments:

  1. ANSWER KEY

    1. B
    2. B
    3. C
    4. A
    5. B
    6. A
    7. A
    8. C
    9. C
    10. B

    ReplyDelete
  2. Thanks for putting together the quiz, Abigail. It was really fun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks, Rebekah! I'm glad you enjoyed it. :)

      Delete

Search This Blog

Never Miss a Post

A Time 2 Write

1


Obtain incentive to write for someone who will read and critique your work.
2


Gain confidence and encouragement as a writer.
3


Enjoy the journey one assignment at a time.

Join Our Mailing List

Powered by Blogger.

Popular Posts